Muzik Haberleri

Bengü ve Emre Aydın birlikteliği

Bengü ve Emre Aydın birlikteliği

Bengü dinlenme rekorları kıran single albümlerinin ardından önümüzdeki hafta çıkaracağı      7. solo albümü İkinci Hâlin çıkış şarkısı “Sahici”yi dijital platformlardan dinleyicisi ile paylaştı. İkinci Hal’in en iddialı şarkılarından, Bengü’nün Emre Aydın’la düet yaptığı “Kadar” ise dinleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

“İkinci Hal” albümünün çıkış şarkısı Sahici’nin ve albüm için çektirdiği fotoğrafların aldığı olumlu tepkilerden çok mutlu olduğunu ifade eden Bengü; hayranlarına başka bir sürprizini de açıkladı. Önünüzdeki hafta müzikseverlerle buluşacak albümün en büyük sürprizlerinden biri, Bengü’nün Rock Müziğin sevilen ismi Emre Aydın ile yaptığı düet.
Söz ve müziği Şehrazat’a ait olan “Kadar” şarkısını birlikte seslendiren Bengü ve Emre Aydın; böylece yakın arkadaşlıklarını müziğe de taşıdılar. Bengü’nün “yılın slow şarkısı olacak” dediği Kadar’ın düzenlemesi de Emre Aydın’a ait.
Bengü ve Emre Aydın, Kadar’ın video klibi için birlikte kamera karşısına geçecek. Klibin yönetmenliğini de son zamanlarda kendi kliplerini de çeken Emre Aydın üstlenecek.

proadmin

December 4th, 2014

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *