Muzik Haberleri

Kayahan’a saygı albümü çıktı!

Kayahan’a saygı albümü çıktı!

Uzun bir hazırlık zamanından sonra Kayahan için saygı albümü nihayet çıktı. Albümde 17 sanatçı Kayahan şarkılarını söylüyor.

Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Aysel Gürel ve Ahmet Kaya gibi sanatçılar için yapılan saygı albümlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez usta sanatçı Kayahan için dostları mikrofonun başına geçtiler. Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşan Kayahan’a Saygı albümü şimdiden listelerin üst sıralarına yerleşti.

Bu albümde Kayahan şarkıları söyleyen 20 sanatçıdan biri olan Tarkan, iki şarkı arasında kararsızlık yaşamıştı. Megastar, kararını ‘Yemin Ettim’den yana kullandı. Aynı şekilde Sezen Aksu da benzer bir kararsızlık yaşamış; Aksu’da ‘Odalarda Işıksızım’da karar kılmış.

İskender Paydaş’ın albümünde ‘Hep Karanlık’ isimli bir Kayahan parçası seslendirecek olan Şebnem Ferah, iki albümün piyasaya çıkış zamanının aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle Kayahan’ın albümünde olamadı.

Albümdeki diğer isimler ve söylediği şarkılar

“Kayahan’ın En İyileri” adıyla çıkan albümde; Ajda Pekkan: ‘Gönül Sayfam’ , Nilüfer: ‘Bir Garip Serçe’ , Candan Erçetin: ‘Büyük Aşkım’ , Mine Koşan: ‘Allah’ım Neydi Günahım’ , İpek Acar: ‘Mor Menekşe’ , Funda Arar: ‘Melankoli’ , Emre Aydın: ‘Her Şeyden Çok’ , Mehmet Erdem: ‘İlk Değil’ , Yasmin Levi: ‘Sabahlar Uzak’ , Gülben Ergen: ‘Devamı Var’ Aşkın Nur Yengi: ‘Atın Beni Denizlere’ , Sıla: ‘Canım Sıkılıyor’ adlı şarkıları seslendiriyor.

proadmin

December 4th, 2014

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *